Machineverhuur

Voor wat betreft het SCHOONSTRAATJE onkruidzout kunnen wij u ook speciale strooiwagentjes in diverse uitvoeringen aanbieden. Om onnodig productverlies en schade aan de natuur te voorkomen is de meest uitgebreide uitvoering zo dat het strooibereik zowel links als rechts is in te stellen.

 

Een schoon straatje

Met als uitgangspunt een betere en duurzamere leefomgeving voor ons allen,
op een milieuvriendelijke manier en met milieuvriendelijke producten.

Duurzaam

Wat is niet duurzaam naar onze mening; Het gebruik van machines die de fossiele brandstoffen ( benzine/diesel/gas) van onze aardbol opeten en daarbij ook nog voor de nodige schadelijke uitstoot zorgen. Chemische bestrijdingsmiddelen die de gezondheid van Flora en Fauna ernstig bedreigen.

Wel duurzaam naar onze mening; Een grote stap verder denken.

Ons speerpunt is het gebruik van speciaal ontwikkeld SCHOONSTRAATJE onkruid zout. Sinds kort is het zuiver natuurlijke middel SteinSalz (ofwel onkruidzout) beschikbaar en dat geeft zeer goede resultaten. Door de vocht onttrekkende eigenschap van zout wordt op een natuureigen manier het onkruid aangetast/uitgedroogd en vernietigt. Tevens ontstaat een ziltige voedingsbodem die het ontkiemen van nieuwe zaden tegen gaat.

Verder ook bij ons beschikbaar het machinaal (elektrisch en in de toekomst wellicht op zonne-energie) reinigen van bestratingen met direct resultaat.

Winter algenaanslag oplossing hebben wij ook in ons programma maar is qua duurzaamheid nog wel voor verbetering vatbaar.

De omgeving

Wij willen ons steentje bijdragen voor een betere leefomgeving voor ons allen en onze nakomelingen. Zowel voor ons mensen maar ook voor de dieren. Het gebruik van SCHOONSTRAATJE onkruidzout draagt daar aan bij.

Het is een volledig natuureigen product wat geen enkele toevoeging heeft, u kunt het dus gewoon met blote handen aanraken. Uiteraard niet te gebruiken voor consumptie en in uw tuin. Op blote voeten over het zout vinden mens en dier ook niet prettig. (in de winter over een pas gestrooide weg lopen vindt ook iemand (ook uw huisdier) niet prettig. 

Door het gebruik van  geluidsarme apparatuur zal ook de geluidsoverlast dus tot nagenoeg 0 worden gereduceerd.

Kosten

Zoals onder het kopje DUURZAAM vermeld zijn wij op 3 gebieden actief.

SCHOONSTRAATJE onkruidzout

Machinaal (elektrisch) reinigen

Vernevelen bestratingen met een sterk verdunde vloeibare stikstofoplossing.

SCHOONSTRAATJE onkruidzout; Per m2 tussen de 0.02 en 0.03 afhankelijk van bestrating. Hierbij opgemerkt dat dit een afhaalprijs product betreft. Wilt u het liever laten doen dan kunnen wij op aanvraag een offerte voor u maken.

MACHINAAL ; Zeker niet de goedkoopste oplossing maar heeft wel direct resultaat. De kosten hiervoor bedragen ca. € 4.50 a € 5.- Per m2. Uitgaande van klinker bestratingen. Voor het grotere tegelwerk een stuk lager i.v.m. stuk lagere slijtage borstels. Ook hier maken wij graag op aanvraag een offerte voor u.

VERNEVELEN; Nog zeker niet de duurzaamste oplossing. Kosten product Per m2 ca. € 0.60 met een minimum starttarief van € 60.- ( incl. behandeling 100 m2 bestrating). E.e.a. afhankelijk van soort/vorm bestratingen en afstand van onze locatie te Heiloo. Op aanvraag maken wij ook hier graag een offerte voor u.

Machine verhuur

Voor wat betreft het SCHOONSTRAATJE onkruidzout kunnen wij u ook speciale strooiwagentjes in diverse uitvoeringen aanbieden. Om onnodig productverlies en schade aan de natuur te voorkomen is de meest uitgebreide uitvoering zo dat het strooibereik zowel links als rechts is in te stellen.

Andere toepassingen/hulpmiddelen volgen.

Waar verkrijgbaar

De volgende

Top